В Індії врятували від рабства десятки дівчаток-сиріт

 СЕГОДНЯ

Десятки дівчаток-сиріт, закрема і неповнолітніх, врятували з секс-рабства в притулку в Індії. На півночі країни в штаті Уттар-Прадеш поліція викрила підпільний бордель. Звільнити полонянок допомогла відважна полонянка, яка втекла з притулку і звернулася в поліцію.

"Директор сказала, що вб'є нас, залякувала. Одного разу забрала дітей і сказала догоджати поліції і журналістам, а коли прийдуть "великі люди", гуляти з ними і розважатися". – розповіла дівчинка. Вона соромиться показувати своє обличчя і приховує ім'я. Три роки дівчина була в секс-рабстві в жіночому притулку. Коли терпіти знущання вистачило сил, ризикуючи життям, втекла.

"Вона перелізла через стіну на складі і побігла з притулку. На щастя, дісталася жіночого відділення поліції. Наші співробітники поїхали туди і розкрили те, що там творилося. У притулку використовували навіть неповнолітніх дівчат, щовечора їх забирали машинами і повертали тільки вранці", – розповіла представник поліції.

Ще в 2017 у притулку забрали ліцензію, втім він продовжив працювати нелегально – під прикриттям місцевих поліцейських.

За чотири рейду протягом двох годин поліція звільнила з сексуального рабства 24 дівчат, ще 15 зараз розшукують.

Нагадаємо, Індія є найнебезпечнішою країною в світі для жінок через високий ризик сексуального насильства і рабської праці, це показує нове опитування експертів.

Індія довго боролася з проблемою сексуального насильства. Але, незважаючи на введення більш строгих законів, близько 100 нападів повідомляють поліції в країні кожен день, згідно з даними Національного бюро по боротьбі зі злочинністю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення