В Індонезії жінку привселюдно висікли за секс до весілля

 Daily Mail

В Індонезії дівчину публічно покарали за секс до весілля — її висікли різками при великому скупченні народу. Про це повідомляє The Daily Mail.

Молоду жінку поставили на коліна і закрили їй голову покривалом, після чого людина в масці почав шмагати її різками по спині. Як свідчать фотографії, які опинилися у розпорядженні редакції, дівчина стискала кулаки, кусала покривало і кричала від болю, отримуючи черговий удар. Після закінчення екзекуції покарана не могла самостійно пересуватися — її забрали на носилках.

Публічна прочуханка була проведена в провінції Ачех, де офіційно діють закони шаріату. У лютому місцевий уряд заборонив жителям регіону приймати подарунки в День святого Валентина і відзначати його яким-небудь чином. Місяцем раніше влада заборонила жінкам без супроводу чоловіків відвідувати розважальні заклади після 23 годин.

У 2015 році в провінції було запроваджено роздільне навчання. Ачех є єдиною провінцією Індонезії, де діють закони шаріату. Вони вводилися в період з 2005 по 2013 рік і формально поширюються не тільки на місцевих мусульман, але і на жителів Ачеха інших віросповідань, а також на туристів. У провінції заборонено розпивання алкоголю, сексуальний контакт між чоловіком і жінкою, які не перебувають у шлюбі, поява на людях з непокритою головою і носіння жінками облягаючих штанів. Порушникам загрожує покарання тростинним прутом — від п'яти до дев'яти ударів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення