В інтернаті на Рівненщині отруїлося 17 дітей

 УНН

Спалах гострої кишкової інфекції зафіксовано серед дітей Мізоцької спеціалізованої школи-інтернату на Рівненщині, госпіталізовано 17 дітей. Про це повідомили у прес-службі Держпродспоживслужбі.

“За оперативним повідомленням територіального органу Держпродспоживслужби в Рівненській області у смт Мізоч Здолбунівського району Рівненської області серед дітей Мізоцької спеціалізованої школи-інтернату зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції. За період з 06.10.2016 року по 11.10.2016 до інфекційного відділення Здолбунівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом „Гострий гастроентероколіт“ було госпіталізовано 17 дітей у віці від 4 до 11 років”, — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації працівниками Держпродспоживслужби проведено санітарно-епідеміологічне обстеження школи-інтернату.

Для лабораторних досліджень відібрано проби продуктів харчування, питної води водопровідної, змиви з об’єктів навколишнього середовища. Обстежено 34 декретованих працівника школи інтернату, дослідження тривають.У вогнищі проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження. Протиепідемічні заходи у вогнищі тривають.

Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби у Рівненській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення