В Іраку показали фото з місця загибелі Сулеймані

В інтернеті з'явилися знімки з місця загибелі командувача іранського спецназу Аль-Кудс Корпусу вартових ісламської революції генерала Касима Сулеймані. Фото співробітника спецслужб Іраку оприлюднило Європейське прес-фотоагентство (ЕРА).

На одному зі знімків видно палаючу машину на під'їзді до аеропорту Багдада після авіаудару військових США по Іраку. Судячи зі знімку, від машини залишилися лише дрібні деталі, частина крила і колесо.

Машину знищили на дорозі поруч з високою стіною, це випливає з іншого опублікованого AP знімка. Місце зйомки в обох знімків - міжнародний аеропорт Багдада.

Також у Twitter-акаунті Raveen Aujmaya з'явилося відео наслідків авіаудару по аеропорту в Багдаді. ВВС США завдали ударів по цілях, у тому числі по машинах, що їхали трасою поруч з аеропортом. На кадрах, знятих з автомобіля, що проїжджав повз автомобіль, видно палаючі об'єкти.

Також стало відомо, що крім Сулеймані, був убитий командувач Силами народної мобілізації Абу Махді аль-Мухандіс. Вони їхали в одному автомобілі в Багдад

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення