В Ірані ідентифіковано тіла чотирьох українців

Фахівці вже ідентифікували тіла чотирьох українців з 11, які загинули під час катастрофи літака МАУ в Ірані. Про це в середу, 15 січня, повідомив заступник генпрокурора Віктор Трепак.

Він зазначив, що процес ідентифікації триває і повинен закінчитися 19 січня.

Трепак також акцентував увагу на тому, що Іран не передає чорні ящики Україні, а без них встановити всі причини трагедії літака МАУ буде неможливо.

"Також ми будемо ініціювати створення міжнародної групи для участі у загальних розслідуваннях спільно з нашими іноземними партнерами", - додав Трепак.

У свою чергу, Поліна Чиж з Департаменту ГПУ із зовнішніх зв'язків повідомила, що раніше, за попередньою домовленістю, Іран повинен був відправити в Україну чорні ящики до 15 січня включно для їх розшифрування в українській лабораторії.

За словами Чиж, з'явилася інформація про те, що Іран має намір передати чорні ящики Франції. Однак у відповідь на питання української сторони Франція цей факт не підтверджує.

У той же час, фахівці діагностичного центру і лабораторії судової медицини провінції Тегеран встановили за ДНК особи 148 загиблих під час аварії, 57 тіл вже були передані сім'ям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення