В Іспанії накрили мережу з секс-експлуатації жінок, куди вербували також українок

 УНН

В Іспанії ліквідували злочинне угруповання, яке займалося сексуальною експлуатацією жінок. "Відгалуження" організації були в тому числі і в Україні, повідомили у національній поліції Іспанії.

"Заарештовано 17 осіб, які належать до транснаціональної мережі, що займається сексуальною експлуатацією жінок. Вона базувалася в Аліканте і Валенсії з філіями в Польщі, Німеччині, Великій Британії, Україні та Росії. Поліцейська операція проводилася за погодженням з Європолом", - йдеться у повідомленні.

У поліцейській операції брало участь понад 100 агентів. У результаті троє людей були поміщені під варту, також правоохоронці звільнили двох жінок.

Розслідування почалося після скарги, поданої однією з жертв мережі в національну поліцію, яка змогла підтвердити, що група влаштувалася в Іспанії і що вона шукає жінок у країнах їх походження і заманює їх обіцянками роботи в Іспанії, Англії чи Німеччині.

По прибуттю, жінок залякували і змушували займатися проституцією в квартирах, орендованих організацією.

Під час обшуків, проведених у межах цієї операції, агенти також виявили плантацію марихуани в приміщенні з 300 рослинами і 40 кілограмами речовини, готової до розповсюдження, а також промисловий склад, підготовлений для вирощування великої кількості зазначеної рослини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення