В Італії через коронавірус почався бунт (відео)

Жорсткі обмежувальні заходи, які введені в Італії, щоб зупинити подальше поширення коронавируса Covid-19, стали причиною бунтів у в'язницях. Під час заворушень загинуло вже кілька людей. Про це повідомляє італійське видання Corriere Della Sera.

Так, італійські в'язні почали висловлювати своє невдоволення в неділю, 8 березня, коли їм повідомили про заборону на відвідування рідними і близькими. Як повідомив глава пенітенціарної служби Італії Франческо Базентіні, бунти почалися в Салерно на півдні країни, після чого їх підтримали ув'язнені в Модені, Неаполі, Фрозіноне, Павії і Фоджі.

У в'язниці міста Модена було здійснено підпал і спробу втечі, в якій брало участь близько 60 осіб. Ув'язнені захопили будівлю в'язниці, в лазареті знайшлися метадон та інші наркотики, які негайно були вжиті.

Коли силовики увійшли до в'язниці, близько двадцяти ув'язнених перебували в стані сильного наркотичного сп'яніння. Двоє з них померли від передозування, ще один - загинув, надихавшись димом. Пізніше в цій в'язниці трапилося ще три смерті ув'язнених, їх причина поки невідома.

Крім того, під час бунту постраждали троє співробітників в'язниці і семеро медиків.

Ситуацію вдалося взяти під контроль до вечора неділі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення