​В Італії люди у паніці спустошили полиці супермаркетів​ (відео)

В Італії, де оголосили карантин через коронавірус, люди штурмують магазини. Відповідні відео, що підтверджують черги, публікують на YouTube-каналах.

Черги в супермаркети почали накопичуватися напередодні ввечері, після того, як прем'єр уряду Джузеппе Конте оголосив про те, що з вівторка, 10 березня, вся країна закривається на карантин по коронавірус.

Як повідомляє італійське видання ANSA, перед магазинами в Римі, Турині, Неаполі та інших містах ввечері в понеділок встали довгі черги. На вулиці стоять люди з візками, охоронці пускають покупців невеликими групами і сортують людей на касах, щоб не створювати тисняви.

Італійці запасають про запас картопля, печиво, молоко, цукор і борошно, а також товари з тривалим терміном зберігання. І хоча влада окремо уточнювала, що магазини в зв'язку з карантином закриватися не будуть, постачання товарів в них буде стабільно тривати, громадяни все одно панікують.

Деякі вважають, що скоро з дому не можна буде виходити навіть за їжею і вважають за краще запастися. Інші прогнозують, що в магазинах скоро почнеться дефіцит всього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення