В Італії туристичний автобус впав з мосту та загорівся: загинули десятки людей, з них 5 українців (відео)

Наразі відомо про п'ятьох загиблих українців та ще трьох травмованих в результаті ДТП в Італії. Постраждалим надається необхідна медична допомога в лікарні.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко зазначив, що українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже займаються дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася вночі на трасі А4 поблизу Венеції.

"За наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів. Наразі відомо про пятьох загиблих українців, ще троє травмовані. Зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарні", - цитує УНІАН Ніколенка.

У МЗС повідомляють, що українські консули взаємодіють із італійськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування наших громадян та встановлюють зв‘язок із родичами.

Про те, що в Італії автобус із пасажирами впав з естакади і загорівся стало відомо учора пізно ввечері. Як пише Correre della Sera, аварія сталася у материковому кварталі Местре у Венеції. Італійські ЗМІ пишуть, що автобус з'їхав з проїжджої частини, пробив огорожу, пролетів близько тридцяти метрів, зачепив лінію електропередач, впав біля залізничних колій та загорівся. На момент ДТП в салоні було 40 людей, з яких 21 - загинула, а ще 15 - отримали поранення. Автобус компанії La Linea працював на метані.

Мер Венеції Луїджі Бругнаро розпорядився оголосити міський траур в пам'ять про численні жертви.

"Апокаліптична сцена, немає слів", - додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення