В Івано-Франківській області трагічно загинув поліцейський

У селі Матеївці Івано-Франківської області під час виконання службових обов'язків трагічно загинув поліцейський, 28-річний помічник дільничного Коломийського відділу поліції Руслан Бойчук.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

Бойчук у складі групи швидкого реагування з колегою помітили на автодорозі Коломия-Чернівці вантажний автомобіль ЗІЛ, який стояв на дорозі без увімкнених маячків, аварійних сигналів і інших попереджувальних знаків.

Наряд поліції, який рухався на службовому автомобілі зупинився, увімкнувши проблискові маячки на службовому автомобілі. Після чого поліцейські підійшли до водія, щоб дізнатися причину зупинки і надати допомогу, але в автомобілі нікого не було. Тоді вони пішли виставляти попереджувальні знаки - знак аварійної зупинки. В цей час у напрямку Чернівців на швидкості під'їхав вантажний автомобіль-тягач "ДАF 95XF430". За кермом перебував чоловік, 1962 року народження, який не впорався з керуванням та допустив наїзд на перешкоду - на службову і вантажну машини.

Удар був такої сили, що автомобіль ГАЗ відкинуло на відстань близько 15 метрів. Один з інспекторів встиг зреагувати, відскочивши вбік, а інший (Руслан Бойчук) загинув на місці від сильного удару.

Водія вантажівки доставили в лікарню в стресовому стані. Чому він не відреагував на увімкнені проблискові маячки, з'ясовує слідство. У загиблого Бойчука, який з дитинства був круглим сиротою, залишилися на вихованні троє малолітніх дітей.

Нагадаємо, у вівторок ввечері в Києві сталася ДТП за участю патрульної поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення