В Івано-Франківську студентки побили ексгібіціоніста

 СЕГОДНЯ

В Івано-Франківську студентки провчили ексгібіціоніста. Чоловік стежив за ними, щоб показово оголитися. Але дівчата наздогнали збоченця і провели виховну роботу.

Чоловік буквально влаштувався в парку, розповідають подруги. Привселюдно оголявся і задовольняв себе.

"Чоловік років 35. Одягнений більш-менш. Був одягнений у чорну куртку, чорні штани. Застали ми його вже в самому процесі", – зніяковіло сказала Анастасія, студентка.

Терпінню прийшов кінець, і студентки вигнали з кущів збоченця.

"Вже просто накипіло. Ми хотіли провчити його, щоб більше такого не було. Тут гуляють батьки з дітьми. Призводять вихователі дітей з садка. Діти збирають букети, вивчають дерева. Уявляєте, тут між деревами стоїть такий дядько", – каже Богдана, студентка.

Чоловікові не вдалося втекти від студенток факультету фізичної культури. Наздогнали. Надавали стусанів

Тепер дівчата – зірки свого факультету.

Одногрупниці вдячні дівчатам за те, що віднадили сексуальних збоченців. Кажуть, їх останнім часом у парку було дуже багато.

Мало сміливців, які йдуть в атаку на збоченців. Психологи не радять. Кажуть, досить вчинити несподівано. Наприклад, висміяти.

"Можете піти від зворотного – не устрашиться, а засміятися. Бути спокійним. Вони не отримують винагороди, без задоволення", – сказала Мирослава Гасюк, психолог.

У поліції визнають, що відвадити привселюдно оголяющихся складно. Адже ексгібіціонізм – це дрібне хуліганство. І притягнути до відповідальності практично нікого не вдається. Більшість цих збоченців – люди з психічними захворюваннями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення