В Ізюмі у Центральному парку знайшли людські рештки (фото)

У центрі Ізюма було розкопано людські кістки. Вони можуть належати як червоноармійцям, так і німцям, загиблим під час Другої світової війни. Про це повідомляє Ізюм TV.

"Кому вони належать, яких років, якого століття і скільки їх взагалі - поки що невідомо, але знайдено їх біля пам'ятника, що є на початку алеї Центрального парку. За словами ізюмського історика Віталія Носачова, ці кістки можуть належати як червоноармійцям, так і німцям, загиблим під час Другої світової війни, та навряд чи - загиблим під час громадянської війни, пам'ятник яким і стоїть на цьому місці. Та остаточні висновки повинна зробити фахова наукова експертиза", - повідомляє Ізюм TV.

Після виявлення знахідки розкопки одразу були завершені, а канаву та кістки засипано землею. Журналісти повідомляють, що під час розкопок був помічений заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін, який за наближення представників ЗМІ хутко зник і навіть в кадр не попав. У зв'язку з цим офіційних коментарів від місцевої влади поки що немає.

"Хто копав, хто надавав дозвіл, яка ціль, чи було попередньо вивчено, де саме треба копати, як так вийшло, що з першого разу і саме в місці розриття натрапили на кістки, ще багато чого - все невідомо. Наразі є тільки факт знайдення рештків тіла людини, все інше - версії та домисли", - наголошує Ізюм TV.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення