В Японії зафіксована перша смерть через покемонів

 The Washington Post

З недавнього часу популярна гра Pokemon Go перестала бути забавною через багато випадків травматизму під час лову намальованих монстрів. Але до останнього часу все обмежувалося синцями та подряпинами.

У вівторок дві літні жінки постраждали через популярну гру. Одна з них померла, повідомляє сьогодні, 25 серпня, The Washington Post.

72-річну Сатико Наканіші і 60-річну Каеко Икава збила машина, коли вони переходили через дорогу. За кермом невеликої вантажівки перебував 39-річний фермер Кендзі Гоо, який не стежив за дорогою, а був зайнятий ловом чергового ігрового монстра. Сатико померла на місці, Каеко отримала серйозну травму і зараз перебуває в лікарні.

Винуватця події взято під варту. "Я грав у Pokemon Go під час водіння, тому не бачив, що було переді мною", — зізнався водій.

У компанії- розробника гри Niantic Inc. пообіцяли вжити необхідних заходів після завершення розслідування інциденту.

"Ми висловлюємо наші співчуття родині та знайомим загиблої та очікуємо подробиці події", — цитує видання представника Niantic Inc.

Незважаючи на те, що популярність гри йде на спад, у всьому світі трапляються інциденти, пов'язані з покемонами, — від курйозних до трагічних. Але випадок з японським водієм став першим у низці смертельних, — пише газета.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення