В Києві невідомі підпалили офіс ОУН

 Zik.ua

Столичні поліцейські встановлюють обставини підпалу офісу громадської організації, розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України в місті Києві, – передає Інтерфакс-Україна.

«Працівникам поліції 38-річний охоронець пояснив, що під час чергування почув характерний звук вибуху і відчув запах гару. Коли спустився на перший поверх будівлі, помітив задимлення. Чоловік почав самостійно гасити полум’я в одній з кімнат. При огляді з місця події вилучена пляшка з різким запахом, характерним для легкозаймистих речовин, і сірники», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що, за попередньою інформацією пожежників, причиною пожежі є стороннє джерело займання.

«Правоохоронці встановили і опитали очевидця події, який повідомив, що бачив, як троє невідомих тікали від будівлі, де сталося займання. Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Триває досудове розслідування», – поінформували у столичній поліції.

Раніше прес-служба Організації українських націоналістів (ОУН) повідомила, що на їхній офіс на вул. Івана Мазепи, 6 було скоєно напад

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення