В Києві розстріляли водія позашляховика

 ЕСПРЕСО.TV

45-річний киянин помер на місці події від вогнепальних поранень у груди. Поліція розшукує невідомого зловмисника, який зник з місця злочину на іномарці темного кольору. У столиці введено відповідний оперативний план. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Сьогодні о 14:15 в чергову частину столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка біля одного з готелів на бульварі Дружби Народів. Попередньо встановлено, що 45-річний приватний бізнесмен на власному автомобілі виїжджав з парковки готелю. В цей час до позашляховику підбіг невідомий і зробив кілька пострілів в напрямку водія. Від отриманих вогнепальних поранень в область грудей чоловік помер на місці події. У столиці введено оперативний план по розшуку підозрюваного у вбивстві», — йдеться в повідомленні прес-служби.

На місці події працюють керівництво та слідчо-оперативна група київської міліції. З'ясовуються всі обставини та мотиви скоєного. Як повідомляє Еспресо.TV злочинці зникли на авто «Фольксваген Пассат», державний номер якого АА29-84АН. Авто належить Юлії Зиновенько (1982 р.).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення