В Києві у військовій частині трапився спалах коронавірусу

У військовій частині Києва зафіксували спалах коронавірусу - там уже 27 інфікованих. Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

З 27 заражених п'ять осіб перебувають на стаціонарному лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь", інші перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби.

Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

"Представники Медичних сил Збройних сил України провели низку заходів щодо підтримання належного санітарного та епідемічного благополуччя на об'єктах військової частини А0105. Силами та засобами регіонального санітарно-епідеміологічного управління здійснена підсумкова дезінфекція в осередку захворювання площею 1800 квадратних метрів. Медичною службою військової частини проведена активна робота з виявлення можливих контактних осіб та їхня ізоляція. Також відібрано понад 150 зразків біологічного матеріалу для лабораторного дослідження методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

Командиру військової частини було вручено припис про проведення протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення