В Кривому Розі пожежники врятували з палаючої квартири сімох людей

Вранці 19 квітня в Саксаганському районі сталася пожежа у квартирі на першому поверсі «хрущовки». Рятувальники евакуювали з під'їзду 7 осіб - 3-х жителів горіла квартири і 4 мешканців будинку. Про це повідомляє Інформатор

Як повідомили в прес-службі Головного Управління ГСЧС, сьогодні з ранку криворізькі пожежні ліквідували пожежу в квартирі п'ятиповерхового будинку і врятували семеро осіб. В 6:27 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в провулку Бульварному. За вказаною адресою було направлено рятувальників 14-ї і 26-ї державних пожежно-рятувальних частин міста на трьох пожежно-рятувальних автомобілях.

Пожежа виникла в трикімнатній квартирі на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку.

Прибувши на місце, пожежники відразу приступили до гасіння пожежі та порятунку людей із задимленого середовища. З квартири евакуювали її 52-річну господиню з двома дітьми - 10-річною дочкою і 4-річним сином.

Всі троє були передані працівникам швидкої медичної допомоги, які госпіталізували постраждалих в міську лікарню № 8 з опіками різного ступеня, причому 4-річний хлопчик був у важкому стані.

Чотирьох жителів будинку, які проживають поверхом вище, через сильну задимленість також довелося евакуювати. Одного з них - 90-річного чоловіка - довелося виносити на ковдрі. Його працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували в міську лікарню № 4.

Ще одного чоловіка, 1965 року народження, жінку, 1967 року народження і хлопця, 2001 року народження, рятували через вікно другого поверху за допомогою пожежної трьохколінної драбини. Вони від госпіталізації відмовилися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення