В "ЛНР" плануються акції протесту та зупинення підприємств - Тимчук

На південь від Горлівки окупанти перекинули посилення: мотострілецька рота, 4 одиниці БМП-2, 3 одиниці МТ-ЛБ, 2 одиниці 82-мм автоматичних міномета типу 2Б9 на причепі «Уралов». Перекидання велося поза доріг, в сутінках. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук

У Новоазовському районі терористи підсилюють другий ешелон. В районі північніше н. п. Крещатицкое зафіксовано обладнання позицій батареї 120-мм мінометів.

У Макіївці на промисловому майданчику в районі шахти «Чайкіно» розташована база техніки бойовиків. Станом на даний момент на базі розміщується близько 15 одиниць військової техніки (танки Т-64, САУ, установки РСЗВ «Град»). Протягом останнього тижня регулярно в нічний час групи САУ, з охороною, переміщалися в район кладовища «Лісове» і здійснювали обстріли позицій ВСУ в районі Авдіївки, після чого поверталися на базу. Жителі довколишніх районів, зокрема сел. Лісове, висловлюють невдоволення розташуванням бойових позицій поблизу житлових кварталів, однак запропоновані деякими активістами акції протесту не влаштовуються через страх перед бойовиками.

З району Сорокиного ( Луганська область) виїхало 10 автомобілів з особовим складом підрозділів ЗС РФ. Колона рухалася у супроводі поліції ЛНР» через Ізварине на територію Російської Федерації.

За інформацією «адміністрації глави ЛНР», в окупованих районах Луганської області склалася вкрай негативна соціально-економічна ситуація, викликана тим, що «міністерством фінансів ЛНР» бойкотується нарахування заробітної плати за червень-липень 2016 року співробітникам основних бюджетоутворюючих підприємств «ЛНР». На думку керівника адміністрації глави ЛНР» Ірини Тейцман, дана ситуація може привести до соціального невдоволення, акцій протесту, дестабілізації ситуації, часткового зупинення роботи підприємств, в результаті чого будуть заблоковані надходження коштів у бюджет "ЛНР".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення