В "ЛНР" практично повна зупинка основних підприємств - Тимчук

 Facebook

На території, підконтрольній «ЛНР», фіксується практично повна зупинка 6-ти основних підприємств оборонно-промислового комплексу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук.

"Підприємства розташовані у даних районах - ВАТ «Луганський патронний завод» (виробництво патронів), ДП «Луганський авіаційний завод» (капітальний ремонт авіаційної техніки), ВАТ «Юність» (виробництво електромагнітних реле), ВАТ «Первомайський механічний завод» (виробництво авіаційних гідросистем), ДП «Центральне конструкторське бюро машинобудування «Донецьк» (виготовлення спецтехнологического обладнання), Хімічне підприємство ім.Р.І.Петровського (виробництво і утилізація промислових вибухонебезпечних речовин)," -повідомив Тимчук.

За його словами, зупинка виробництв викликана відсутністю замовлень та комплектуючих для виготовлення продукції подвійного призначення, а також сертифікації продукції в РФ. Деякі виробництва («Луганський патронний завод») останнім часом отримували замовлення від терористичних організацій «ЛНР/ДНР», однак і ці невеликі за обсягами замовлення не оплачувалися. Одночасно значна частина обладнання даних підприємств вивезена в РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення