В мережі повідомили про затримання разом з сином Авакова екс-заступника голови МВС

Журналістка програми "Схеми" Наталія Сідлецька повідомила на своїй сторінці у Фейсбук про те, що детективи НАБУ Києві затримали Олександра Авакова та екс-міністра внутрішних справ Сергія Чеботара

"НАБУ та САП сьогодні затримали у Києві сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова. Також у столиці затриманий колишній заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар",-йдеться у повідомленні

За інформацією журналістки, їм готується вручення повідомлення про підозру по справі "рюкзаків Авакова".

Нагадаємо, в інтернеті з'явився відеозапис розмови про державну закупівлю рюкзаків для потреб МВС між чоловіком, схожим на сина Арсена Авакова Олександра, і обличчям, схожим на екс-заступника міністра Сергія Чеботаря.

Діалог на відео датований груднем 2014 року, а вже в лютому 2015 року відомство дійсно закупило рюкзаки на 16,5 мільйонів гривень.

За інформацією ЗМІ, третій фігурант на запису з Чеботарем і сином Авакова - депутат Ігор Котвицький від «Народного фронту», який фігурував у скандалі з виведенням незадекларованих $ 40 млн з України на рахунок офшорної компанії в Панамі. Сам депутат назвав появу запису «фейком».

Як відомо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков категорично заперечує інформацію про причетність його близьких до постачання рюкзаків для підрозділів МВС.

У серпні 2017 го Окружний адміністративний суд Києва визнав законними дії посадових осіб МВС при закупівлі в лютому 2015 так званих «рюкзаків Авакова»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення