В метро Києва затримали жінку з наркотиками

 СЕГОДНЯ

На станції київського метро у жінки вилучили шприц з наркотиками.

Як повідомили в ГУ НП в Києві, подія трапилася на станції метро "Вокзальна". У вестибюлі станції працівник поліції звернув увагу на двох жінок, які стояли біля каси і вели себе підозріло. Правоохоронець запросив їх до кімнати поліції для встановлення особи.

При перевірці документів та особистому огляді речей у 37-річної уродженки Донецької області виявили і вилучили з сумки шприц з темно-коричневою рідиною. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, задокументувала подію.

Як пояснила затримана, в шприці був ацетильований опій, який вона зберігала для власного вживання без мети збуту. З'ясувалося, що раніше вона притягувалася до відповідальності за аналогічні злочини. Вилучене направили на експертне дослідження.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення