В Миколаєві у військовій частині загинув боєць

 Главком

Обставини загибелі військовослужбовця не розголошуються Військовослужбовець Збройних сил України Роман Костів загинув у військовій частині в Миколаєві. Про це в четвер, 26 липня, повідомив його земляк Михайло у своєму Facebook.

«Пішов з життя Роман Костів», - написав він. При цьому обставини загибелі військовослужбовця не розголошуються. Похорони пройдуть у місті Бурштин Івано-Франківської області. Відзначено, що Костів був учасником євромайдану, відразу після цього пішов добровольцем в батальйон Київ 1, брав участь у бойових діях АТО.

Після закінчення служби з мобілізації відразу підписав контракт із 25 окремою Дніпропетровською повітряно-десантною бригадою, де відслужив 1,5 року, продовживши службу в 58 окремій мотопіхотній бригаді, де прослужив більше року. «І знову ж, повернувшись додому, не зміг довго приймати мирне життя, знаючи, що там, на передовій, його бойові побратими, підписав контракт і пішов у батальйон «Донбас». За всю свою доблесну службу був контужений і отримав два поранення», - зазначається в некролозі. Як повідомляється, Роман також брав участь у зйомці документального фільму «Рейд. Сила нескорених».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення