В Німеччині дитина з ІДІЛ замінувала ринок

 Вести.UA

В Німеччині 12-річний хлопчик, якого змогла завербувати терористична група "Ісламська держава", намагався підірвати бомбу на різдвяному ринку. Це сталося в місті Людвігсхафен.

Цікаво, що сама дитина народилася у цьому ж німецькому місті у 2004 році, пише німецьке видання Focus.de. Зате за даними сил безпеки, за національністю хлопчик – іракець.

Встановлено, що дитині давав інструкції член ІДІЛ. У підсумку 26 листопада хлопчик поклав рюкзак, в якому перебувала саморобна бомба, на різдвяному ринку. Бомба не вибухнула, так як хлопчик не зміг активувати детонатор.

Один з відвідувачів ринку подзвонив в поліцію після того, як знайшов рюкзак. Згодом спеціалісти знешкодили вибуховий пристрій. Дитину ідентифікували і знайшли за кілька годин. Зараз він перебуває під вартою в центрі утримання для неповнолітніх.

Раніше повідомлялося, що співробітник німецького Федерального відомства з охорони Конституції, якого викрили як можливого ісламіста, знімався в гей-порнофільмах до переходу в іслам в 2014 році

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення