В Німеччині побили політика з партії "друзів" Путіна

 СЕГОДНЯ

Депутат бундестагу і голова бременського земельного відділення правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини", яка раніше потрапила в скандал, Франк Магніц зазнав нападу з боку невідомих.

За її даними, інцидент стався біля будівлі театру Theater am Goetheplatz, неподалік від історичного центру Бремена. Як уточнили в АДН, обличчя всіх трьох нападників були приховані під масками. У правоохоронних органах не виключають, що атакуючі переслідували політичні мотиви. Розслідування взяли на себе представники служби поліцейської охорони держави і прокуратури Бремена.

Франк Магніц з важкими травмами доправлений в лікарню. У поліції уточнили, що шукають свідків події.

Раніше ми писали про те, що стає все більше доказів того, що "друзі" президента РФ Володимира Путіна в Європі отримують фінансові вливання з боку Москви. Так, отримані докази, що Росія заплатила не менше 25 тисяч євро за переліт на приватному літаку трьох політиків правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини".

Нагадаємо, в лютому 2018-го до анексуваного Криму прибула делегація німецьких парламентарів від партії "Альтернатива для Німеччини". Вони виступили за скасування антиросійських санкцій і заявили, що півострів є частиною Росії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення