В Одесі будівлю мерії оточили силовики

 Канал 112

Сьогодні, 20 вересня, посилено охорону Одеської міської ради. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

О 7:40 правоохоронці отримали інформацію про те, що до будівлі Одеської міської ради, де сьогодні має відбутися сесія, невідомі особи можуть намагатися пронести вибухонебезпечні предмети. У зв`язку з цим співробітники поліції вживають посилених заходів щодо пропуску осіб до будівлі міськради.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, мерію охороняють поліція та військові Нацгвардії. Зокрема поруч з будівлею знаходяться 35 автобусів нацгвардійців, 11 поліцейських та 2 пожежні автомобілі

Крім того, перекрито прохід з боку Дюка по Приморському бульвару.

Зазначимо, активісти, які влаштували пікет міськради після трагедії в таборі "Вікторія", пообіцяли провести мітинг перед початком сесії. Одне з питань, які планують розглянути депутати, стосується створення робочої групи для проведення внутрішнього розслідування пожежі.

Нагадаємо, 18 вересня суд заарештував директора табору "Вікторія" і співробітницю, відповідальну за пожежну безпеку.

Як повідомлялося раніше, в ніч проти 16 вересня в одеському таборі "Вікторія" сталася масштабна пожежа. На той момент у таборі перебувало 42 дитини. Троє з них загинули, двох госпіталізовано. Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 2 ст. 270 КК України ("Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки"). Директора табору було затримано за ст. 208 КПК.

16 вересня 2017 року до будівлі мерії на Думську площу прийшли батьки дітей, активісти та опозиціонери з вимогою організувати зустріч з мером Трухановим та його заступником. Люди кілька разів намагалися штурмувати будівлю мерії.

18 вересня віце-прем'єр Геннадій Зубко провів в Одесі нараду з представниками ДержНС і місцевої влади у зв'язку із суботньою трагедією.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення