В Одесі чоловік погрожував підірвати себе разом з двома дітьми (фото)

В Одесі неадекватний чоловік погрожував підірвати себе разом з двома малолітніми дітьми. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на поліцію області.

Повідомляється, що інцидент стався в сім'ї, яка проживає в Малиновському районі міста.

"Пізно ввечері 37-річний чоловік узяв 5-річну доньку і 10-річного сина і пішов з ними з дому. При цьому він зателефонував дружині на роботу і пригрозив, що підірве себе разом з їх спільними дітьми", - повідомили в главку.

Жінка негайно звернулася по допомогу в поліцію. На пошуки її чоловіка і дітей були орієнтовані особовий склад територіального відділу поліції, працівники батальйону поліції особливого призначення і кінологи.

Через декілька годин розшукуваних знайшли в одному з дворів у Приморському районі міста.

Діти були в порядку, їх передали матері. Однак, як зазначили в поліції, їх батько перебував у неадекватному стані. При поверхневій перевірці у нього виявили згорток з наркотиками.

Чоловіка поліцейські направили на медичний огляд для встановлення наявності наркотичних речовин у крові, результати якого будуть пізніше.

За фактом розпочато провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, в рамках якого речові докази направили на експертизу.

За вчинення домашнього насильства над членами сім'ї на правопорушника склали протокол за ст.173-2 КУпАП. Чоловікові заборонено наближатися до дітей і дружини впродовж 10 діб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення