В Одесі чоловік посварився із дружиною і підпалив її доньку

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який ледь не спалив квартиру співмешканки на вулиці 10 Квітня та травмував її доньку. Дівчина отримала опіки ніг. Про випадок правоохоронцям повідомили вогнеборці та медики.

Відомо, що між власницею квартири та її співмешканцем виникла сварка, коли жінка сповістила чоловіка про розірвання стосунків і попросила виїхати.

"У ході конфлікту, який відбувався у присутності 20-річної доньки одеситки, чоловік схопив пляшку з розчинником для фарби, облив ним приміщення кухні та підпалив. Частина легкозаймистої суміші потрапила на штани дівчини і спалахнула, як і все навколо. Потерпіла отримала опіки нижніх кінцівок першого та другого ступенів. Медики доставили її до лікарні, де надали необхідну допомогу", - розповіли у поліції.

Пожежу в квартирі господині допомогла загасити сусідка. Сам правопорушник з місця скоєння злочину втік. За декілька годин поліцейські розшукали його на Італійському бульварі та затримали.

Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до десяти років.

Правоохоронці встановлюють повні обставини та мотиви злочину, збирають докази, на підставі яких вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації дій затриманого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення