В Одесі чоловік вистрілив в голову співробітнику фірми з відкривання замків

 СЕГОДНЯ

У Київському районі Одеси чоловік завдав вогнепальне поранення працівникові фірми, що надає послуги з відкривання замків.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління НП в області, НП сталася в мікрорайоні Чорноморка.

Підозрюваний – 1971 р.н.. Відзначається, що даний громадянин більше 5 років у розлученні з дружиною, право на власність майна подружжя відстоювало в суді. Весь цей час дружина проживала окремо.

"Сьогодні жінка приїхала з документами на право власності на приватний будинок, згідно з якими вона є єдиною власницею житла. Прибула вона з представниками фірми, які, за її словами, надають послуги з відмикання замків", – повідомили в главку. Не згодний з її діями колишній чоловік вистрілив у голову фахівця з відмикання дверей.

На місце події виїхало керівництво ГУНП в Одеській області на чолі з керівником главку Дмитром Головіним, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції Одеси і працівники спецпідрозділу "КОРД".

Потерпілий з вогнепальним пораненням тім'яної частини голови госпіталізований.

Обставини події встановлюються. Вирішується питання щодо внесення відомостей про подію в ЄРДР по попередній кваліфікації – ст. 15 (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення