В Одесі чоловік з кувалдою атакував журналістів і активістів

В Одесі чоловік атакував знімальну групу місцевого "7 каналу" і активістів, які приїхали перевірити інформацію про те, нібито він знущається над своїм малолітнім сином.

Як стало відомо, в ході нападу агресивний одесит використовував кувалду і газовий балончик.

За даними журналістів телеканалу, вони прибули на вулицю Панаса Мирного отримавши інформацію про те, що в приватному будинку чоловік силою утримує свого семирічного малюка, який постійно плаче.

Так, за словами одного з очевидців, мати намагалася підійти до хлопчика, але чоловік силоміць затягнув його у двір.

"Сусіди стверджують, що він знущається над дитиною систематично. Дитина, зі слів сусідів, лежить під воротами, заглядає в щілину і плаче ... Мати оголосила голодування і сказала, що без свого сина не піде", – зазначила активістка Ірина Сьомкіна-Мецкер.

За словами журналістів, коли знімальна група прибула на вулицю, про яку йшлося в повідомленні, з'явився чоловік з кувалдою і кілька разів ударив по машині активістів, розбивши скло, а потім розпорошив газовий балончик в обличчя оператору телеканалу.

"На місці події вже працюють "швидка" і поліція ... Чоловік озброєний мисливською рушницею. Він направляв дуло в бік співробітників поліції і кореспондента "7 каналу", – йдеться в повідомленні ЗМІ.

Постраждалого телеоператора забрала "швидка" допомога. Тим часом, очевидці повідомили про те, що разом з батьком в нападі брав участь його старший син.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення