В Одесі чоловік зарізав знайомого, до якого приревнував кохану

Сім із половиною років проведе за ґратами чоловік, який минулої осені зарізав одесита через ревнощі. Як повідомили у пресслужбі поліції області, зловмисник приїхав до нашого міста зі своєю подругою на відпочинок. Витративши всі гроші, вони оселилися у свого нового знайомого, у підвалі на Деволанівському узвозі.

"В один із вечорів гості розпивали спиртні напої у своїй кімнаті разом з товаришем, який їх приютив. В розпал хмільного застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, бо приїжджий запідозрив містянина у залицянні до своєї коханої. Після сварки одесит пішов до себе, а його гість схопив зі столу ніж, попрямував за ним і вдарив у живіт. Зловмисник наступного дня виявив потерпілого без ознак життя, позбувся знаряддя злочину і втік разом з жінкою до Києва. А загиблого за декілька днів побачив випадковий перехожий, який повідомив про даний факт правоохоронцям", - розповіли у поліції.

Тіло потерпілого поліцейські направили на судово-медичну експертизу, якою було встановлено: чоловік отримав сліпе проникаюче колото-різане ушкодження передньої поверхні черевної стінки, ушкодження мʼяких тканин та печінки, а безпосередньою причиною його смерті стали ускладнення травми з кровотечею.

Протягом доби поліцейські встановили особу правопорушника, розшукали і затримали його у столиці. Чоловік зізнався у скоєному і суд засудив його до 7,5 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення