В Одесі чоловік затягнув до закинутої будівлі та зґвалтував 15-річну дівчинку

В Одесі затримали чоловіка за підозрою у сексуальному насильстві неповнолітньої дівчини, яку зловмисник затягнув у закинуту будівлю. Про це повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

Про подію до поліції повідомила мати постраждалої. На пошуки зловмисника оперативникам знадобилося декілька годин. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 47-річний одесит.

За даними правоохоронців, блукаючи містом, чоловік вживав алкогольні напої та помітив на одній із вулиць Приморського району міста неповнолітню незнайомку.

"Він завів з нею розмову. Дівчина повідомила чоловіку, що мусить йти у центр міста та він запропонував провести її коротшим шляхом. По дорозі затягнув неповнолітню до закинутої будівлі та, не дивлячись на супротив дівчини, вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру", - розповіли поліцейські.

Фігуранту інкримінують ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України - сексуальне насильство, вчинене щодо неповнолітньої особи. За скоєне, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Наразі насильнику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення