В Одесі молодик із товаришем зґвалтували неповнолітню, знімаючи звірства на відео

11 років позбавлення волі отримав 25-річний одесит, який з товаришем влітку 2017 року зґвалтували неповнолітню дівчину. Відповідний вирок виніс Малиновський районний суд Одеси 13 лютого.

У суді потерпіла розповіла, що з кривдниками познайомилась напередодні, коли прийшла в парк до знайомої компанії. Чоловіки виявилися друзями її знайомої. Вони запропонували дівчатам покататися містом на автомобілі, а після цього — вжити алкоголь.

Далі, як вказано в матеріалах суду, компанія приїхала в один з дворів в Малиновському районі. За словами потерпілої, вона вийшла провести подругу додому, але їй стало погано. Дівчина попросила хлопців підвезти її додому, сіла на переднє сидіння авто і знепритомніла, а прокинулась вже у лікарні.

Слідство встановило, що чоловіки скористалися безпорадним станом дівчини. Вони роздягли її, зняли на відео в такому стані й зґвалтували. Експертиза це довела.

У суді підозрюваний свою вину не визнав. Він заявив, що дівчина поводила себе неадекватно і сама роздяглася, а відео вони зняли ніби для того, щоб "присоромити" її.

Малиновський суд розглядав цю справу з 2019 року і виніс вирок 13 лютого 2023 року. Він визнав чоловіка винним за ч.3 ст. 152 Кримінального кодексу України та призначив йому 11 років позбавлення волі. У строк відбування покарання йому зарахують також час, проведений у СІЗО: це майже два с половиною роки.

Рішення щодо його товариша суд ще не прийняв. Його справу розглядають окремо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення