В Одесі молодик зґвалтував і вбив свою знайому

 СЕГОДНЯ

В Одесі молодик зґвалтував і вбив свою знайому. Хлопець напав на дівчину в лісопосадці в Малиновському районі міста. Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної поліції.

"До чергової частини Хмельницького районного відділу поліції надійшла інформація про зникнення людини. Молодий чоловік повідомив, що розмовляв зі своєю дівчиною по мобільному телефону, як раптом почув її крик, і зв'язок відразу ж перервався", – розповіли в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Молодий чоловік розповів, що протягом трьох годин самостійно намагався знайти дівчину, але її ніде не було, тому він звернувся до поліції. За словами хлопця, зникла щодня ходила однією дорогою з роботи додому. Копи почали шукати 17-річну дівчину. Протягом ночі вони обстежили територію, на якій вона могла пропасти.

"Ускладнює роботу не тільки нічний час і близькість залізничних шляхів, а й те, що зазначена територія була не житловою", – кажуть копи і додають, що вже вранці знайшли тіло дівчини без одягу з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці почали шукати причетних до вбивства дівчини, і їх підозри впали на 18-річного знайомого загиблої.

"Він і постраждала були мешканцями одного з сіл Роздільнянського району, жили по сусідству, ходили разом до школи і працювали разом на складській базі", – розповіли копи.

Їм вдалося з'ясувати, що того ранку молодий чоловік випивав зі своїми колегами, а потім отримав завдання спалити сміття. Хлопець взявся до роботи і побачив свою знайому, яка йшла додому і розмовляла по телефону.

"Озброївшись ручкою лопати, він почав переслідувати свою сусідку і, наздогнавши її, почав наносити численні удари в область життєво важливих органів голови і тулуба, в результаті чого вона впала на землю", – кажуть копи. Потім, за їхніми словами, нападник зґвалтував свою жертву. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

За словами копів, молодик зізнався у скоєнні злочинів. Правоохоронці почали кримінальне провадження за фактом зґвалтування і навмисного вбивства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення