В Одесі на хабарі впіймали інспектора прикордонної служби

 СЕГОДНЯ

В Одесі за вимагання та отримання хабара затримали інспектора митної служби поста "Одеса-аеропорт". Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

Як з'ясувалося, інспектор за суму в розмірі 520 доларів США мала не перешкоджати перетинанню громадянином держкордону України і не залучати його до відповідальності за порушення декларування товарів і перевезення їх без належного митного оформлення. Жінку затримали за ст. 208 КПК України.

"Наразі військовою прокуратурою планується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України, і напрямок клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", – зазначили у військовій прокуратурі.

Раніше повідомлялося, що Державна служба фінансового моніторингу нарахувала в Україні за першу половину 2018 року корупційних оборудок на 297,1 млрд грн. Такі дані отримані в результаті спецмоніторінгу. Перевірки проводилися за участю фінансової розвідки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення