В Одесі на каналізаційному люку знайшли немовля: у поліції розкрили моторошні подробиці (фото)

В Одесі горе-мати залишила немовля на каналізаційному люку напризволяще. Поліцейські розшукали жінку та передали слідчим. Про випадок розповіли у патрульній поліції Одеської області.

"Увечері 18 жовтня патрульним надійшов виклик, що на каналізаційному люку поблизу дороги на Ленінградському шосе було знайдено немовля. Заявниця повідомила, що стала очевидицею, як жінка залишає дитя. Тож вона взяла немовля і занесла в оселю до людей, які живуть поруч. Адже на вулиці було дуже холодно, а малятко без памперса закутане лиш в пелюшку. А також одразу викликала патрульних та надала їм прикмети матері", - йдеться у повідомленні.

Інспектори Віталій Багацький та Максим Крушельницький виявили маля за вказаною адресою. Дівчинка була голодна, легко вбрана. Разом з містянами інспектори заспокоїли і зігріли дитя, а також погодували. У родині теж була маленька дитина і вони охоче надали суміш для годування.

На місце події патрульні викликали швидку та працівників ювенальної превенції.

"Дитинку ушпиталили. Потому інспектори розшукали матір немовляти. Вона не заперечувала, що залишила доньку на кришці люка та пішла у своїх справах", - шокували подробицями у поліції.

Наразі вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав. Справою займаються працівники ювенальної превенції та слідчі, які нададуть правову кваліфікацію діям жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення