В Одесі нарешті спіймали банду жорстоких підлітків, які калічили своїх жертв (відео)

Правоохоронці Одеси затримали малолітніх зловмисників, які жорстоко били своїх жертв і обкрадали їх. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

Банда діяла на вулицях міста вночі. Вони нападали на людей, сильно били їх, а потім відбирали цінне майно. Зокрема, банда злодіїв крала мобільні телефони, ювелірні вироби та мопеди.

Поліція затримала злочинців під час одного з нападів. Так, вони на Соборній площі напали на 30-річного охоронця МАФу, побили і, погрожуючи ножем, викрали обладнання для приготування кави

Нападниками виявилися троє місцевих жителів 14, 15 і 16 років. На рахунку у зловмисників чотири епізоди розбійних нападів на одеситів, а також близько восьми фактів викрадення мопедів.

Неповнолітні зізналися в скоєному і розповіли, що привласнене майно потерпілих продавали, а отримані гроші витрачали на власні розваги. Зараз вони перевіряються на причетність до скоєння низки аналогічних злочинів.

В даний час правопорушників затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщені в ізолятор тимчасового утримання. За всіма фактами розпочато кримінальні провадження у ч.2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення