В Одесі після трьох днів температури впав у клінічну смерть і помер 8-річний хлопчик: що відомо

В одній із лікарень Одеси помер 8-річний хлопчик, якого доправили вже у стані клінічної смерті. Про це повідомляють у поліції Одеської області.

Відомо, що хлопчик помер у приймальному відділенні хірургії дитячої лікарні на вулиці Воробйова — дитину привезли з області, але лікарі не змогли надати допомогу.

Інцидент стався 28 січня ввечері — близько 20:00 у лікарню в машині швидкої допомоги доставили дитину 2015 року народження. Хлопчик був у стані клінічної смерті, яка через годину переросла в біологічну — медики не зуміли врятувати життя.

Як з'ясувалося, дитина родом із села Петрівка Березівського району. За словами його матері, хлопчик протягом трьох днів температурив і лікувався вдома. Однак у нього почалися судоми, пише "Думская". Екіпаж швидкої допомоги ухвалив рішення перевезти пацієнта до Одеси.

Поліцейські вирішують питання про початок досудового розслідування за статтею 115 з позначкою "природна смерть". Правоохоронці очікують на розтин і висновки судмедекспертів — тільки тоді буде остаточно зрозуміла причина.

Журналісти також з’ясували, що дитина виховувалася в багатодітній сім'ї з чотирьох дітей і мала хронічне захворювання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення