В Одесі п'яна компанія побила поліцейського і відібрала пістолет (фото, відео)

В Одесі четверо п'яних чоловіків напали на офіцера поліції та його 17-річного брата. Інцидент стався близько півночі 20 листопада в Суворовському районі Одеси - на вулиці Миколаївська дорога, повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що поліцейський повертався додому зі своїм 17-річним братом. Біля будинку четверо п'яних зловмисників спровокували з ними конфлікт і почали бити.

У поліції стверджують, що поліцейський намагався запобігти нападу і представився, проте зловмисники виявили ще більшу агресію. Тому він, захищаючись, кілька разів вистрілив зі свого травматичного пістолета. В результаті двоє нападників отримали непроникаючі поранення.

"Після огляду лікарів медична допомога їм не знадобилася ... При цьому 25-річний поліцейський від отриманих травм кілька разів втрачав свідомість", - повідомили в поліції.

Повідомляється, що зловмисники перестали бити потерпілих тільки тоді, коли побачили автомобіль патрульної поліції. Постраждалих госпіталізували в лікарню з черепно-мозковою травмою.

Зловмисники встигли зняти з побитого неповнолітнього верхній одяг і взуття, забрали у поліцейського пістолет і кинулися тікати.

Незабаром трьох нападників затримали, місцезнаходження четвертого було встановлено через кілька годин. Всі вони - жителі Одеси у віці від 26 до 28 років. Вони затримані, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За цим фактом керівництво Головного управління Національної поліції в Одеській області призначило службове розслідування, у рамках якого буде дана правова оцінка діям потерпілого поліцейського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення