В Одесі п’яний військовий зарізав відомого тренера із самбо і дзюдо (відео)

В Одесі затримали чоловіка, який днями зарізав таксиста за відмову везти п`ятьох пасажирів. Злочин стався в Київському районі міста на вулиці Дмитра Донського.

Стало відомо, що убивцею виявився військовий у відпустці. Вбитий таксист був Чемпіоном Світу і України по самбо. Удень чоловік навчав дітей бойовому мистецтву, а ввечері таксував. За даними "Думської", загиблий — відомий одеський тренер із самбо і дзюдо Валерій Паровознюк.

Як повідомили у пресслужбі 11 бригади ім. Михайла Грушевського, приїхавши ввечері за викликом, нацгвардійці виявили тіло водія без ознак життя. Пізніше разом із патрульними вони затримали чоловіка із закривавленими руками.

"На запитання, що трапилося, підозрюваний повідомив, що він під час словесного конфлікту з водієм таксі дістав розкладний ніж і завдав кілька ударів у тіло таксиста", — зазначили у пресслужбі бригади.

У пресслужбі поліції Одеської області додали, що сварка спалахнула через відмову таксиста везти одразу п'ятьох людей, тому що машина розрахована на чотирьох. Його відповідь обурила одного з пасажирів, який став силоміць витягувати водія з авто. Між ними почалася бійка, під час якої таксист дістав із багажника дерев'яну биту і, захищаючись, вдарив 30-річного опонента. Той у відповідь завдав удару ножем у груди.

Перевірка показала, що підозрюваний був п'яний. Викликані слідчі знайшли розкладний ніж, а чоловіка затримали за підозрою у вбивстві. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

В Одесі вбили таксиста: відео з місця розправи

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення