В Одесі п'яний водій влаштував ДТП і зник

 СЕГОДНЯ

В Одесі п'яний водій зник з місця ДТП на перетині вулиць Ільфа і Петрова і Левітана. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста.

Як з'ясувалося, водій Mercedes не надав перевагу в русі автомобілю Chevrolet, через що машини зіткнулися. Після цього водій Mercedes зник з місця події.

Поліцейські опитали очевидців аварії і в результаті оперативних дій виявили автомобіль винуватця аварії у дворі будинку на дитячому майданчику. Інспектори помітили характерні пошкодження на машині, які вказують на причетність до ДТП.

Поліцейські виявили та водія, який під час опитування явно був п'яний. Але від проходження огляду чоловік відмовився, вів себе зухвало і порушував громадський порядок.

На 56-річного чоловіка склали адміністративні матеріали за статтями КУпАП: 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), 126 (керування транспортом особою, яка не має відповідних документів), 130 (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) та 173 (дрібне хуліганство).

Іномарку забрали на штрафмайданчик.

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області п'яний водій збив двох дівчат з коляскою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення