В Одесі побили активіста, якого підозрюють у "кришуванні" торгівлі психотропними препаратами

Відомий численними скандальними акціями екс-глава одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко заявив, що на нього скоєно напад. Про це повідомляє "2000"

Повідомлення і фотографії він розмістив на своїй сторінці в Facebook 7 лютого.

"Жити буду! Вважаю, що напад на мене організовано з боку Труханова (і компанії) як помста за громадську діяльність », - написав радикал.

Напад, за словами Стерненко, скоєно у дворі його будинку.

Відзначимо, що 8 лютого він повинен бути присутнім на закритому судовому засіданні, де, за його ж власним визначенням, буде розглядатися «справа наркобарона Стерненко».

У минулому році Сергій Стерненко був затриманий після мітингу 18 листопада, який був спрямований проти будівництва багатоповерхівки біля Літнього театру і вилився в серйозну сутичку з поліцією. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внести заставу в сумі 608 тис. гривень. Глава Одеської ОДА Максим Степанов заявив про намір внести за Стерненко заставу.

Однак до відповідальності радикала привернули не за буйні вуличні акції - його підозрюють в «кришуванні» торгівлі психотропними препаратами. За даними слідства, в 2014 р Стерненко стягував данину з магазинів мережі «Поплавок», де психотропні препарати продавалися під виглядом корму для риб за 6 тисяч доларів. Щомісяця Стерненко «захищав» торговців від представників «Правого сектора», який він же тоді і очолював.

Нагадаємо, 8 червня в Одесі представники праворадикальних організацій намагалися зірвати виступ Ірини Білик в ресторані LeoPark, а 28 травня зірвали концерт Світлани Лободи. Одним з «подвигів» Сергія Стерненко став зрив 17 листопада моновистави Костянтина Райкіна в музично-драматичному театрі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення