В Одесі пограбували квартиру відомого шахіста: винесли майже 25 тисяч доларів

 СЕГОДНЯ

В Одесі пограбували відомого українського гросмейстера Станіслава Богдановича. Інцидент стався після виграшу великої суми на міжнародних змаганнях. 26-річний Богданович представляє Україну на міжнародних турнірах з шахів. Він з дитинства заробляв на життя перемогами на турнірах, але зараз у нього залишилися тільки медалі і кубки - все призові забрали грабіжники.

Гроші Богданович не ховався, бо не очікував, що його можуть пограбувати. З квартири спортсмена винесли близько 25 тисяч доларів.

"За останні кілька місяців я виграв більше, ніж за попередні час. Три поспіль турніру - це все разом близько 17 тисяч доларів", - розповів шахіст.

У той нещасливий день Станіслав вирушив на турнір в Чорноморськ, а по приїзду додому мама повідомила, що грабіжники винесли все цінне. Злодії розкидали речі по квартирі, але кубки та медалі не чіпали. Повідомляється, що в обід мати спортсмена всього на годину вийшла на вулицю. Зловмисники працювали швидко і навіть не зламували двері. "Вона була відкрита без будь-яких пошкоджень для замку. Двері були відчинені як ніби рідним ключем", - зізнався спортсмен.

Поліція відпрацьовує кілька версій скоєння злочину. Покарання передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення