В Одесі поліцейські вимагали хабара (відео)

 МВС

Працівники УВБ в Одеській області на гарячому, під час отримання неправомірної вигоди, затримали двох чоловіків. Один із них – працівник відділу кримінальної поліції Київського відділу поліції в м. Одесі, а другий – колишній міліціонер, який теж раніше працював у Київському райвідділі.

Також на місці події був затриманий цивільний посередник, який приймав участь в отриманні зловмисниками неправомірної вигоди.Встановлено, що зловмисники вимагали від одесита 50 тисяч гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних речовин.

Слід зазначити, що колишній міліціонер хотів продовжити службу в поліції, але не пройшов перевірку УВБ. Проте це не завадило йому продовжувати корупційну діяльність. Діючий поліцейський у момент вчинення злочину був вихідний після добового чергування у складі слідчо-оперативної групи. Зараз за даним фактом прокуратурою Одеської області розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Отримані незаконним способом гроші вилучені у якості речового доказу. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення