В Одесі поліція втрутилася в сутичку озброєних охоронців

 СЕГОДНЯ

В Одесі поліція втрутилася в конфлікт озброєних охоронців двох приватних фірм, які були найняті власником земельної ділянки і власником будівлі, яке на ньому розташовано.

"Про кількох десятках озброєних чоловіків в масках, які проникли на приватну територію, в поліцію повідомили громадяни. На місце події були направлені працівники батальйону особливого призначення і слідчо-оперативна група Приморського відділу" , – йдеться в повідомленні обласного управління Нацполіціі.

Правоохоронці з'ясували, що між власником земельної ділянки і господарем розташованої на ній будівлі триває судовий спір. Власник землі уклав угоду зі столичною охоронною фірмою, щоб та не допускала на територію місцеву охоронну фірму, найняту його опонентом для охорони будівлі.

Поліцейські припинили конфлікт, вилучили зброю у всіх учасників інциденту і доставили їх у відділення для встановлення осіб.

Зараз копи з'ясовують підстави, на яких охоронці отримали зброю і ліцензії на охоронну діяльність.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація події – "хуліганство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення