В Одесі представники "Автомайдану" заблокували в готелі проросійських політиків з Польщі

 Думская

В Одесі представники місцевого "Автомайдану" заблокували в готелі членів делегації з Польщі, яка прибула в місто для участі в заходах на Куликовому полі. Про це повідомляє "Думська".

Видання пише, що поляків в Одесу запросив представник "Опозиційного блоку" Микола Скорик, маючи намір сьогодні о 9 годині провести спільну акцію покладання квітів на Куликовому полі. Зазначимо, вранці в місцеву поліцію надійшла інформація про мінування Куликового поля.

В "Автомайдані" назвали верхом цинізму покладання квітів на Куликовому полі за участю представників "Оппоблока".

Як повідомляється на сторінці організації в Facebook, з "автомайдановцами" спілкувався Генконсул Польщі в Одесі. "Приїжджав польський консул, скаржився що обмежують його права. Йому пояснили, що він в Україні і тут дотримуються права українського народу", - сказано в повідомленні.

За даними організації "Оберіг", серед прибулих у складі польської делегації - лідер польського руху "Солідарність" Ян Рулевский і координатор моніторингової місії міжнародної громадської організації "Політична ініціатива" Януш Недзвецкі.

"Януш Недзвецкі – член партії "Zmiana", лідер якої – Матеуш Піскорський – був "спостерігачем" на т. зв. референдум в Криму, підтримує анексію і повторює у своїх висловлюваннях риторику Кремля щодо України", - зазначили в організації.

Раніше в Одесі представники місцевих громадських організацій заблокували будівлю генконсульства РФ.

Нагадаємо, генконсульство РФ в Одесі закидали яйцями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення