В Одесі псевдопедіатр втопив дитину в басейні

 СЕГОДНЯ

Прокуратура домоглася покарання у вигляді арешту чоловіка за незаконну лікувальну діяльність, через яку померла 2-річна дитина. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Приморський районний суд визнав 54-річного обвинуваченого винним в занятті лікувальною діяльністю без спеціального дозволу і належної медичної освіти. Ця діяльність спричинила тяжкі наслідки для одного з пацієнтів.

Слід зазначити, що засуджений свою провину не визнавав і заперечував проведення будь-яких процедур. У той же час в ході судового розгляду вину громадянина довели в повному обсязі.

Під час слідства з'ясувалося, що в листопаді 2013 року цей чоловік познайомився з подружжям з Білгорода-Дністровського, у яких були дві маленьких дитини.

Дізнавшись, що їхній 2-річний син хворіє, він видав себе за лікаря-педіатра і переконав, що зможе вилікувати хлопчика завдяки водним процедурам. Насправді чоловік мав освіту вчителя фізичної культури і не був працевлаштований.

За попередньою домовленістю вказаний громадянин провів процедури з 8-місячною донькою і 2-річним сином в одному з одеських басейнів. Він занурював дітей на деякий час під воду. Внаслідок хлопчик став погано себе почувати.

Надалі дитину госпіталізували з діагнозом клінічна смерть внаслідок неповного утоплення. Через кілька днів хлопчик помер в лікувальній установі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення