В Одесі школярка заявила, що її зґвалтував поліцейський: подробиці

 СЕГОДНЯ

Після появи скандальної інформації про те, що, нібито, в Одесі поліцейський зґвалтував школярку, місцева поліція організувала перевірку цих відомостей.

"На час проведення службового розслідування поліцейський відсторонений від виконання своїх обов'язків. За результатами перевірки буде прийнято рішення, чи залишиться поліцейський в рядах правоохоронних органів" , – повідомили нам в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Також в поліції уточнили, що інформацію про те, що сталося передали Держбюро розслідувань, яке дасть правову оцінку діям поліцейського.

У той же час джерела в одеській поліції розповіли, що скандал вибухнув після того, як поліцейський побачив старшокласницю на одній з вулиць.

"Ця 11-класниця була в розшуку як "зникла", тобто, її близькі заявили, що вона пропала. Поліцейський, точніше, опер, упізнав її на одній з вулиць. Що відбувалося далі – тут в інформації є розбіжності. Нібито після цього він посадив її в машину і відвіз до себе додому. Але чи було зґвалтування чи ні – поки говорити рано. Треба враховувати ще й те, що дівчина – з неблагополучної сім'ї. Оперативник, про який йде мова – молодий співробітник, раніше не був помічений в порушенні порядку і законів", – повідомили наші джерела в одеській поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення