В Одесі сталася стрілянина: постраждав чоловік

 СЕГОДНЯ

Вчора ввечері в Одесі на Фонтанській дорозі сталася стрілянина, в результаті якої постраждав чоловік. Про це повідомили в поліції області.

"За словами учасників конфлікту, в зв'язку з важким фінансовим становищем 71-річний одесит відмовився від послуг свого 47-річного працівника. Останній в свою чергу пред'явив роботодавцю претензію про заборгованість. Під час з'ясування відносин, колишній робітник розпорошив газ в обличчя своєму боржникові. У відповідь на це роботодавець кілька разів вистрілив в бік свого опонента з травматичної зброї, зареєстрованої на своє ім'я", – йдеться в повідомленні.

В результаті інциденту потерпілого з незначним пораненням руки і тулуба госпіталізували в лікарню: його життю нічого не загрожує.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Зброю правоохоронці вилучили і направили на експертизу.

Нагадаємо, увечері 11 липня в центрі Одеси хуліган відкрив стрілянину по молодих людях, які каталися на скейтах біля пам'ятника Воронцову.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення