В Одесі терміново закрили всі ринки

Влада Одеси повністю закрила ринки в місті, а також обмежила доступ на кладовища. Про це повідомляє прес-служба мерії міста.

"Вирішено зупинити роботу роздрібних ринків в місті на період проведення карантинних заходів", - йдеться в повідомленні.

Управлінню розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів міської ради доручено повторно попередити всіх суб'єктів господарювання про необхідність дотримання протиепідемічного режиму. Зокрема, попередити про заборону на функціонування роздрібних ринків, які, незважаючи на рекомендації, продовжили роботу. Як зазначили в мерії, виконання вищезгаданого рішення комісії підлягає негайному виконанню.

Крім того, на цьому ж позачерговому засіданні вирішено перенести поминальні дні на Троїцьку батьківську поминальну суботу - на 6 червня. У зв'язку з цим профільним підрозділам міськради і Головному управлінню Національної поліції в Одеській області доручено забезпечити обмеження доступу громадян на кладовища.

Нагадаємо, незважаючи на карантин, напередодні Великодня одеські ринки продовжували роботу, ігноруючи заборону головного санітарного лікаря України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення