В Одесі вітчим розбещував 14-річну падчерку

 СЕГОДНЯ

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який розбещував свою 14-річну падчерку. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Як розповіла дівчинка, 40-річний вітчим протягом декількох місяців погрозами примушував її виконувати непристойні дії по відношенню до себе, і робив те ж по відношенню до неї. Залякана вітчимом дівчинка довгий час боялася зізнатися матері.

Під час затримання чоловік намагався втекти від поліцейських, але через кілька хвилин переслідування, його зупинили на одній з вулиць міста, де він намагався сховатися.

"Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", – зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, в парламенті зареєстрували законопроект про внесення змін до деяких законів України, якими пропонується захистити дітей від статевих злочинів, а також ввести кастрацію для педофілів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення